به سوی نور و برکت الهی، با طریقت قادری کسنزانی

دستورات طریقت

پس از دریافت بیعت، فرد باید مجموعه‌ای از اذکار را با تعداد و ترتیب مشخصی ادا کند. ذکر گفتن یکی از مهم‌ترین دستورات طریقت است. خداوند متعال در آیات 41 و 42 سوره احزاب می‌فرماید: یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا اذْکُرُوا اللَّهَ ذِکْرًا کَثِیرًا وَسَبِّحُوهُ بُکْرَةً وَأَصِیلًا (ای کسانی که ایمان آورده‌اید، خدا را بسیار یاد کنید و صبح و شام او را به پاکی بستایید).

اذکار طریقت به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند:

اذکار دائمی یا نوزده‌گانه:
این اذکار، که کامل کردن آن‌ها سال‌ها زمان می‌برد، شامل 19 ذکر هستند که هر کدام باید به تعداد یکصد هزار بار و با ترتیبی خاص ادا شوند. این اذکار از دیرباز در طریقت جاری بوده و به‌مثابه یک نردبان 19 پله‌ای هستند که سالک را به خداوند نزدیک‌تر می‌کنند. حضرت شیخ محمد کسنزان قادری (قدس‌سره)، این 19 ذکر را به کلیدی با 19 دندانه تشبیه کرده‌اند که با کامل شدن دندانه‌ها، دروازه اسرار طریقت بر مرید گشوده می‌شود.

اذکار روزانه بعد از نماز:

این اذکار کوتاه‌تر بوده و برای حفظ برکت، ترمیم روح از آسیب‌های روزمره، و حفاظت در برابر صدمات خارجی مانند چشم بد و شیاطین اجرا می‌شوند.

فواید اذکار طریقت

تقویت عشق الهی: گفتن اذکار همانند دمیدن بر آتش، عشق الهی را در دل سالک شعله‌ورتر می‌کند.

هماهنگی با ذات انسان: این اذکار، با توجه به پیمانی که خداوند در عالم ذر از انسان‌ها گرفته است (الست بربکم؟ قالوا بلی)، در ذات انسان نهفته‌اند. اما گناهان و دوری از خداوند این پیمان را کم‌رنگ کرده است. اذکار طریقت مانند شانه‌ای هستند که گره‌های روح را باز کرده و آن را به حالت اولیه بازمی‌گردانند.

توجه به ترتیب و قواعد اذکار

اذکار نوزده‌گانه با ذکر «لا اله الا الله» آغاز می‌شوند و باید به ترتیب معین ادا شوند. همان‌گونه که نمی‌توان در نردبانی از پله دوم شروع کرد، در طریقت نیز رعایت ترتیب اذکار ضروری است.

رابطه اذکار و عدد 19

عدد 19 به‌عنوان یکی از اعجازهای ریاضی قرآن کریم شناخته می‌شود و کشف شبکه‌ای ریاضی بر مبنای این عدد، صحت و اصالت راه طریقت را بیشتر تأیید می‌کند.

تشبیه اذکار

اذکار طریقت همانند شانه‌زدن موی گره‌خورده است. اذکار یکصد هزارتایی به شانه‌زدن اولیه برای باز کردن گره‌ها شباهت دارند و اذکار روزانه بعد از نماز، همچون شانه‌زدن‌های روزمره برای حفظ زیبایی روح هستند.

این اذکار، راهی به سوی خلوص و نزدیکی به پروردگار بوده و دروازه‌ای برای ورود به عالم عرفان و معرفت الهی می‌گشایند.

دلیل تأثیر شانه‌کردن بر فرم‌گیری گیسوان

شانه‌کردن گیسوان به دلیل ساختار رشته‌ای و شانه‌پذیر آن تأثیرگذار است. اگر شانه را به ماده‌ای که شانه‌پذیر نیست، مانند ماسه، بکشید، این عمل هیچ تأثیری بر فرم‌دهی آن نخواهد داشت. در مورد گیسوان، شانه‌کردن به این دلیل مؤثر است که نقش دندانه‌های شانه از ابتدا در گیس‌ها وجود دارد، اما به دلیل عدم مراقبت، این نقش‌ها به هم ریخته‌اند.

ارتباط شانه‌کردن با اذکار طریقت

اذکار طریقت نیز مانند شانه‌کردن عمل می‌کنند؛ آن‌ها نقوش اسماء الهی را که در ذات انسان وجود داشته اما بر اثر غفلت و گناه کمرنگ شده‌اند، دوباره احیا می‌کنند. این نقوش به بیعت اولیه‌ای اشاره دارند که خداوند با ذریه انسان بسته است. خداوند در این بیعت اسماء مبارک خود را در ذات انسان جای داده، اما گناه و غفلت این نقوش را کم‌رنگ کرده‌اند.

به همین دلیل است که یک کودک پنج‌ساله می‌تواند قرآن را حفظ کند، زیرا این کلمات الهی از قبل در ذات او جای داشته‌اند. این موضوع با سایر کتاب‌های آسمانی تحریف‌شده قابل مقایسه نیست. اذکار طریقت به فرد کمک می‌کنند این نقوش الهی را بازشناسی و تقویت کند و راه تقوا و هدایت را در پیش بگیرد.

اهمیت اذکار در زندگی روزانه

اذکار نه تنها به تقویت روحانی انسان کمک می‌کنند، بلکه باعث برکت در زندگی او نیز می‌شوند. خداوند در قرآن (سوره طه، آیه 124) می‌فرماید: وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنْكًا (هر کس از یاد من روی‌گردان شود، زندگی تنگ و سختی خواهد داشت). اذکار بعد از نماز نیز اهمیت بسیاری دارند. خداوند در سوره نساء (آیه 103) می‌فرماید: فَإِذَا قَضَيْتُمُ الصَّلَاةَ فَاذْكُرُوا اللَّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَى جُنُوبِكُمْ (پس هنگامی که نماز را به پایان رساندید، خدا را ایستاده، نشسته و بر پهلو یاد کنید).

روش ادای اذکار دائمی و یا نوزده گانه

اذکار نوزده گانه و فواید آنها به شرح زیر می باشند. شخص می بایست از ذکر اول شروع کرده و پس از اتمام یک ذکر به سراغ ذکر بعدی برود. برای اتمام هر ذکر محدودیت زمانی خاصی وجود ندارد ولی به شخصی که تازه طریقت گرفته است توصیه می شود که هر یک از اذکار اول و دوم را طی مدت 20 روز (جمعا 40 روز) به انجام برساند که این امر با گفتن روز 5 هزار ذکر عملی می باشد. دو ذکر اول (“لا اله الا الله” و “الله”) جهت مقابله با دو نفس “اماره” و “لوامه” گفته می شوند و فواید کامل آنها در قسمت “اذکار طریقت و فواید آنها” تشریح شده است. اذکار دائمی و یا نوزده گانه به شرح زیر می باشند:

1– لا إله إلا الله ( 100 ) هزار مرتبه / تو را از همه بدی ها پاک می کند حتی اگر از کف دریاها بیشتر باشد.

2– الله ( 100 ) هزار مرتبه / تو را به رحمت خدا می‌رساند.

3– يا هو ( 100 ) هزار مرتبه / نور ایمان را در قلبت تثبیت می‌کند و تو را به مقام علما می‌رساند.

 4– يا حي ( 100 ) هزار مرتبه / تمام خیالات کثیف را از قلبت پاک می‌کند.

 5– يا واحد ( 100 ) هزار مرتبه / اگر خالصانه باشد حجاب بین بنده و پروردگار را از میان بر می دارد.

 6– يا عزيز ( 100 ) هزار مرتبه / تو را از شر نفس و شیطان نجات می‌دهد.

 7– یا وَدود ( 100 ) هزار مرتبه / اگر بنده خالص باشد چشم و گوش را باز می‌کند.

 8– يا رحمن ( 100 ) هزار مرتبه / تو را از هر غم و اندوهی در دنیا و آخرت نجات می‌دهد.

 9– يا رحيم ( 100 ) هزار مرتبه / تو را در رحمت خدا وارد می‌سازد.

 10– سبحان الله والحمد لله ولا إله إلا الله والله أكبر ( 100 ) هزار مرتبه / ثواب هزار حج مقبول را دارد.

 11– اللهم صلِ على سيدنا محمد الوصف والوحي والرسالة والحكمة وعلى آله وصحبه وسلم تسليما ( 100 ) هزار مرتبه / تو را از همه مشکلات نجات می دهد.

 12– بـسم الله الرحمن الرحيم ولا حول ولا قوة إلا بالله العلي العظيم ( 100 ) هزار مرتبه / 99 بیماری‌ تو را خداوند مداوا می‌کند.

 13– سورة الإخلاص ( 100 ) هزار مرتبه / خداوند تو و پدر و مادرت را مورد آمرزش قرار می‌دهد.

 14– لا إله إلا الله الملك الحق المبين محمد رسول الله صلى الله تعالى عليه وسلم صادق الوعد الأمين ( 100 ) هزار مرتبه.

 15 – صلى الله سبحانه وتعالى عليك وسلم يا رسول الله ( 100 ) هزار مرتبه.

 16– لا مقصود إلا الله ( 100 ) هزار مرتبه.

 17– لا موجود إلا الله ( 100 ) هزار مرتبه.

 18– لا مطلوب إلا الله ( 100 ) هزار مرتبه.

 19– لا مراد إلا الله ( 100 ) هزار مرتبه.

فایل های صوتی مربوط به نوزده ذکر فوق در لینکهای انتهای این قسمت موجود است که شما می توانید به سادگی آنها را دانلود کنید.

روش ادای اذکار روزانه (اذکار بعد از نماز و ورد عصر)

خداوند متعال می فرماید:

الَّذِينَ يَذْكُرُونَ اللَّهَ قِيَامًا وَقُعُودًا وَعَلَى جُنُوبِهِمْ وَيَتَفَكَّرُونَ فِي خَلْقِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ

اذکار روزانه طریقت قادری کسنزانی به شرح زیر می باشند.

1 – بعد از نماز صبح: لا إله إلا الله (300) مرتبه . لا إله إلا الله مُحمَّد رَسولَ الله صَلی الله تَعالی عَلیهِ وَ سَلم فی کُلِ لَمحَةٍ وَ نَفَسٍ عَدَدِ ما وَسِعَهُ عِلمُ الله (100) مرتبه . الله (300) مرتبه . سوره حمد (30) مرتبه . اَستغفِرُ الله العَظیم (100) مرتبه . محمد نور بٰابُهُ علي (100) مرتبه . اللهم صل على سيدنا محمد الدر الأنور والياقوت الأبهر نور الله الأزهر وسر الله الأكبر بعدد ما في علمك من العدد بكل طرفة عين من الأزل إلى الأبد وعلى آله وصحبه وسلم تسليما (صلوات الدر) (20) مرتبه.

 2 – بعد از نماز ظهر: لا إله إلا الله (165) مرتبه . سوره حمد (25) مرتبه . استغفر الله العظيم (100) مرتبه . صلوات الدر (20) مرتبه .

3 – بعد از نماز عصر: لا إله إلا الله (165) مرتبه . سوره حمد (20) مرتبه .  استغفر الله العظيم (100) مرتبه .  صلوات الدر (20) مرتبه .

4 – ورد عصر: که وقت آن یکساعت قبل از غروب آفتاب و به این شرح است: یا اَللهُ یا حَیُّ یا قیوم (66) مرتبه . یا الله مُولای الله (66) مرتبه . يا هو (66) مرتبه . يا حي (66) مرتبه .  يا واحد (66) مرتبه . يا عزيز (66) مرتبه . یا وَدود (66) مرتبه . يا رحمن (66) مرتبه . يا رحيم (66) مرتبه . لا إله إلا الله (100) مرتبه .

بعد از آن این دعا را بخوانید : ( اللهم إنّا نسألكَ بكلِّ اسمٍ هوَ لكَ . سَمَّيْتَ بهِ نفسَكَ . أو أنْزَلْتَهُ في كتابِكَ . أو علَّمْتهُ أحَداً مِنْ خَلقِكَ . أو اسْتأثرْتَ بهِ في علمِ الغَيبِ عِندَكَ . أنْ تَحفَظَ وتنصُرَ طريقتَنا . وأنْ تجعلَ رايتَها خفّاقةً فوقَ كلِّ الراياتِ . ونسألكَ اللهمَّ أنْ تمُدَّ شيخَنا الحاضرَ بالعُمرِ المَديدِ . والعَطاءِ الجَزيلِ . والفضلِ الجَليلِ . حَقِّقِ اللهمَّ لنا هذهِ الدَعَواتِ . وعَجِّلْ لنا بالإجاباتِ . بحقِّ حبيبكَ ورسولكَ سيدِنا محمد صلى اللهُ تعالى عليه وسلم ) و سپس فاتحه با صلوات خوانده شود .

5 – بعد از نماز مغرب : لا إله إلا الله (165) مرتبه . سوره حمد (15) مرتبه . استغفر الله العظيم (100) مرتبه . صلوات الدر (20) مرتبه .

6 – بعد از نماز عشاء : لا إله إلا الله (300) مرتبه . لا إله إلا الله مُحمَّد رَسولَ الله صَلی الله تَعالی عَلیهِ وَ سَلم فی کُلِ لَمحَةٍ وَ نَفَسٍ عَدَدِ ما وَسِعَهُ عِلمُ الله (100) مرتبه . الله (300) مرتبه . سوره حمد (10) مرتبه . سورة اخلاص (200) مرتبه. صلوات وصفيه (100) مرتبه . استغفر الله العظيم (100) مرتبه . صلوات الدر (20) مرتبه .

  • در هر روز (1000) مرتبه / صلوات وصفيه گفته شود (اللهُمَّ صَلِّ عَلى سَيِّدِنا مُحَمَّدٍ الوَصْفِ والوَحْيِ والرِسالَةِ والحِكْمَةِ وعَلى آلِهِ وَصَحْبِهِ وسَلِّمْ تَسْليما) .
  • بعد از هر نماز واجب 3 بار بگویید : (الله حاضري الله ناظري الله شاهد عليّ الله معي الله معيني وهو بكل شيء محيط) .
  • بعد از هر نماز واجب یک بار بگویید : (أستغفر الله الذی لااله إلاهو الرحمن الرحیم، الحی القیوم، الذی لایموت، وأتوب إلیه ، ربِّ أغفرلی) .
  • از غروب دو شنبه تا غروب سه شنبه و از غروب پنجشنبه تا غروب جمعه اذکار دائمی را قطع کنید و به جای آن صلوات وصفیه را بدون شمارش بگویید .
  • قبل از کلیه اذکار سه بار بگویید : (يا هو يا كسنزان) .

اجازه اذکاری که در این بخش تشریح شد برای پیروان طریقت قادری کسنزانی توسط پیر طریقت و استاد حاضر، حضرت سید شیخ شمس الدین محمد نهرو کسنزان قادری، رئیس طریقت علیه قادریه کسنزانیه در جهان صادر شده است و استفاده از آنها برای افرادی که طریقت نگرفته اند به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

 شما اگر علاقمند به گفتن این اذکار هستید می توانید از طریقت بخش “تماس با ما” به ما پیام بدهید تا نسبت به اعطای طریقت به شما اقدام شود.

فایل های صوتی زیر مربوط به اذکار دائمی و اذکار روزانه طریقت می باشد که شخص می تواند برای آموزش نحوه گفتن ذکر از آنها استفاده کند و ذکر را همراه با صدای فایل تکرار کند (گوش دادن تنها کفایت نمی کند).

 در مورد اذکار دائمی، اگر شخص در شرایطی باشد که برای وی امکان شمارش ذکرها میسر نباشد، می‌تواند از فایل های صوتی اذکار دائمی استفاده کند. در این فایلها هر یک از اذکار هزار بار گفته شده است که شخص می تواند در هنگام رانندگی و یا زمان‌های دیگر به آن گوش بدهد و ذکر را همراه با صدای فایل تکرار کند (گوش دادن تنها کفایت نمی کند).

فایل های صوتی مربوط به اذکار بعد از نماز و ذکر عصر که در فوق آمده است در لینکهای انتهای این قسمت موجود است که شما می توانید به سادگی آنها را دانلود کنید.

دستورات اضافی:

رسول اکرم صلى الله تعالى عليه وآله وسلم می فرمایند: اسلام غریب آغاز کرد و به زودی غریب خواهد شد، اما خوشا به سعادت کسانی که در هنگام فساد مردم به اصلاح آنان می پردازند  . دستورات اضافی طریقت به شرح زیر هستند: وضو: توصیه می شود که مرید در طول روز بخصوص هنگام ذکر گفتن وضو داشته باشد (دائم الوضو باشد). روزه: شخص باید سعی کند تا روزهای دوشنبه و پنج‌شنبه و 13- 14- 15 ماههای قمری (ایام البیض) را روزه بگیرد (در صورت نبود ممانعت شرعی و یا پزشکی). نمازهای سنت:
  1. سنت رواتب : $دو رکعت قبل از نماز صبح، چهار رکعت قبل از نماز ظهر و چهار رکعت بعد از آن، چهار رکعت قبل از نماز عصر و $دو رکعت بعد از نماز مغرب
  2. سنت اوابین، بیست رکعت و حداقل شش رکعت بین نمازهای مغرب و عشاء، دو رکعت قبل از نماز عشاء و $دو رکعت بعد از آن.
  3. سنت وتر، سه رکعت بعد نماز عشاء و وقت آن تا طلوع فجر است.
  4. سنت تهجد، پس از بیدار شدن از خواب تا قبل از اذان صبح از 2 رکعت است تا هر چه بنا بر میل و رغبت.
  5. سنت ضحی، حداقل 2 رکعت و بهترین تعداد آن 8 رکعت، پانزده دقیقه بعد از طلوع آفتاب تا پانزده دقیقه مانده به نماز ظهر.
  6. نماز شب جمعه، برای خلفا و مرشدین واجب و برای مریدان مستحب است که در یک سوم آخر شب تا قبل از نماز صبح جمعه، دو رکعت نماز سنت با نیت تطوع (کار خیر) خوانده شود تا به نماز صبح وصل شود که در هر رکعت بعد از سوره مبارکه حمد، به ترتیب آیه الکرسی، سوره مبارکه تکاثر و سوره مبارکه اخلاص هر کدام 11 بار تلاوت می شوند.  بعد از آن این دعا گفته شود: اللَّهُمَّ إني نويت هذه الصلاة و تعلم ما أريد ، اللَّهُمَّ ابعث ثوابها إلى حضرة النبي صلی الله علیه و سلم و الی مشایخنا الکرام، مشایخ طریقه العلیه القادریه الکسنزانیه قدست اسرارهم اجمعین.
  1. نماز تسبیحات، 2 نماز 2 رکعتی (جمعاً 4 رکعت) که در هر رکعت می بایست بعد از حمد و سوره، 15 بار، و بعد از ذکر رکوع، و پس از قیام، بعد از رکوع، و بعد از ذکر سجود، و بعد از نشستن پس از سجده‌ها، 10 بار جمعاً 75 بار در هر رکعت این آیه خوانده شود: استغفر الله سُبحانَ اللَّـهِ والحَمْدُ للهِ ولا الهَ الا اللَّـهُ  واللَّـهُ أكْبَر وَ لا حَولِ وَ لا قوَّة اِلا بِالله العَلیُ العَظیم.
  1. نماز تراویح، بیست رکعت.

اذکار اضافی:

1 – استغفار قادری

بعد از نماز عشاء استغفار قادری (دعای زیر) می‌بایست یک‌بار در روز خوانده شود (یا در تهجد نماز شب و یا بعد از نماز صبح)  :

بسم الله الرحمن الرحيم، تُبْتُ ورَجعْتُ إلى الله ، استغفرُ الله إن الله غفورٌ رَحيم ، استغفرُ الله إن الله عَفُوٌ رَحيم ، استغفرُ الله إن الله رؤوفٌ رحيم ، استغفر الله إن الله ستارٌ رحيم ، استغفر الله إن الله شكورٌ رحيم ، استغفر الله إن الله غنيٌّ حليم ، استغفر الله إن الله سميعٌ عليم ، استغفر الله إن الله عليٌّ عظيم ، استغفر الله ولا حول ولا قوة إلا بالله العليِّ العظيم ، استغفر الله بِكُلِّ استغفار ، استغفر الله بعددِ المُستغفرين ، استغفر الله لي ولوالدَيَّ ولجميعِ المُؤمنين والمؤمنات استجبْ منّا الدَّعَوات ، يا مَنْ يَقبلُ التوبةَ عن عبادهِ ويعفو عن السيِّئات ، اغفرْ لنا ما مَضى وما هو آت ، برحمتكَ يا أرحمَ الراحمين ، ولا حولَ ولا قوةَ إلا بالله العليِّ العظيم ، استغفر الله من كل ذنبٍ أذنبتُهُ عَمَداً أو خَطَأ ، وسِرّاً أو علانِيَةً ، صغيراً أو كبيراً ، وأتوبُ إليه منَ الذَّنْبِ الذي أعلمُ بهِ ومنَ الذنبِ الذي لا أعلمُ إنّكَ أنتَ علاّمُ الغُيوب ، غفّارُ الذُّنوب ، ستارُ العُيوب ، كاشفُ الكُروب ، فتّاحُ القلوب ، توبةَ عبدٍ ظالمٍ لا يملِكُ لنفسهِ ضَرّاً ولا نفْعاً ولا مَوْتاً ولا حَياةً ولا نُشوراً ، استغفرُ الله من جميعِ ما نَهى الله ، استغفرُ الله من جميعِ ما كرَّهَهُ الله ، استغفر الله من جميع ما منَعَ اللهُ قولاً وفعلاً وحاضراً وناظراً ، استغفرُ الله من كلِّ ذنب ، استغفر الله من كلِّ خَطأ ، استغفر الله من كل سيئةٍ وأتوبُ إليه ، استغفر الله ولا حول ولا قوة إلا بالله العليِّ العظيم ، استغفر الله يا ذا الجلالِ والإكرامِ من جميعِ الذنوبِ والآثام ، استغفر الله العظيمَ الكريمَ الذي لا إله إلا هو الحيُّ القيّومِ وأتوبُ إليه ، ونسألهُ التوبةَ والمغفرةَ والهدايةَ لنا إنهُ هو التوابُ الرحيم ، استغفر الله من جميع الذنوب ، واقتدَيْتُ بمَشايخِ هذه السلسلةِ وعَلِمْتُ عِلْمَهُمْ ، وأمْرُهُمْ أمْراً ونَهْيُهُمْ نَهْياً (رَبَّنَا لا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَ إِذْ هَدَيْتَنَا وَهَبْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً إِنَّكَ أَنْتَ الْوَهَّابُ) ، حَيٌّ عَليمٌ سَميعٌ بَصيرٌ مُريدٌ قادرٌ مُتكلِّمٌ مُكوِّنْ ، يفعلُ اللهُ ما يشاءُ بقُدْرتهِ ويحْكُمُ ما يُريدُ بعزَّتهِ ، (أَلا لَهُ الْخَلْقُ وَالْأَمْرُ تَبَارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ) ، آمنْتُ بالله ومَلائكتهِ وكُتُبهِ ورُسلهِ واليَومِ الآخرِ والبَعْثِ بعدَ المَوتِ حَقٌّ بالقَدَرِ خَيرهِ وشَرِّهِ منَ الله تعالى حَق ، وأشهدُ أنْ لا إله إلا الله وأشهدُ أنَّ مُحمداً عَبدُهُ ورَسولُه ، رَ ضيتُ باللهِ رَبّاً وبالإسلامِ ديناً وبِمُحمّدٍ صلى اللهُ تعالى عليه وسلم نبياً ، وبالكعبةِ قِبلةً وبالقُرآنِ إماماً وهادياً وبالمُؤمنينَ إخواناً ، رَبّيَ اللهُ وديني الإسلام ونبيّي مُحمدٌ صلى اللهُ تعالى عليه وسلم ، اللهم إني أعوذُ بكَ منْ أنْ أُشْرِكَ بِكَ شَيئاً وأنا أعْلَمْ ، وأستَغفِرُكَ لِما لا أعْلَمْ إنكَ أنتَ عَلاّمُ الغُيوب ، ولا حولَ ولا قوّةَ إلا باللهِ العَليِّ العَظيم .

2- استغفار شب

برای خلفا و مرشدین واجب و برای مریدان مستحب است که آن  را بعد از نماز عشا تا قبل از نماز صبح به تعداد دلخواه بخوانند:

اللَّهُمَّ إني أستغفركَ لما تُبْتُ إليكَ مِنهُ ثم عُدتُ فيه ، وأستغفركَ لِمَا وعدتُكَ من نفسي ثمَّ أخلفتُكَ فيهِ ، وأستغفركَ لِمَا أَرَدْتُ بِهِ وجهَكَ الكريمَ فَخَالَطَني فيهِ ما ليسَ لَكَ فيهِ رضاً ، وأستغفركَ للنِعمِ التي أنعمتَ بها عليَّ فتقوَّيتُ بها على معاصيكَ ، وأستغفرُالله الذي لا إلهَ إلا هوَ الحيَّ القيومَ عالمَ الغيبِ والشهادةِ الرحمنِ الرحيم لكلِّ ذنبٍ أذنبتُه و لكل معصية ارتكبتُها ، ولكلِّ ذنبٍ أتيتُ بهِ أحاطَ علمُ اللهِ بهِ. الَّلهمَّ ابعثْ ثوابَ هذا الاستغفار إلى حضرة النبي صلی الله علیه و سلم و إلى مشايخ الطريقة العلية القادرية الكسنزانية قدست اسرارهم اجمعین وإلى والدَيَّ وأجدادي وزوجتي وأولادي.

3- دعای خاص

دعای خاص زیر می بایست یک بار (در روز و یا شب) خوانده شود

اَللهُم اِنَّکَ تَعلَمُ سِرّی وَ عَلانیّتی فَاقبِل مَعْذِرَتی وَ تَعْلَمُ حاجَتی فَاعْطِنی سُوالی وَ تَعلَمُ ما فی نَفسی فَاغفِرلی ذُنوبی،

اَللهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ ایماناً یُباشِرُ قَلبی وَ یَقیناً صادقاً حَتی اَعلَم اَنهُ لَن یُصیبَنی اِلا ما کَتَبتَهُ عَلیَّ فَأرضِنی بِما قَسَمتَهُ لی یا أرحم الراحمین.

4- آیات بعد از نماز
برای خلفا و مرشدین واجب و برای مریدان مستحب است که این آیات و سوره‌ها را بعد از اذکار هر نماز بخوانند:

1-سوره فاتحه

2-سوره اخلاص

3-آیة الکرسی (البقرة 255)

اللَّهُ لا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلا نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَالأَرْضَ وَلا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

4- بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

لِّلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ وَإِن تُبْدُوا مَا فِي أَنفُسِكُمْ أَوْ تُخْفُوهُ يُحَاسِبْكُم بِهِ اللَّهُ ۖ فَيَغْفِرُ لِمَن يَشَاءُ وَيُعَذِّبُ مَن يَشَاءُ ۗ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ آمَنَ الرَّسُولُ بِمَا أُنزِلَ إِلَيْهِ مِن رَّبِّهِ وَالْمُؤْمِنُونَ ۚ كُلٌّ آمَنَ بِاللَّهِ وَمَلَائِكَتِهِ وَكُتُبِهِ وَرُسُلِهِ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِّن رُّسُلِهِ ۚ وَقَالُوا سَمِعْنَا وَأَطَعْنَا ۖ غُفْرَانَكَ رَبَّنَا وَإِلَيْكَ الْمَصِير  لَا يُكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا ۚ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَيْهَا مَا اكْتَسَبَتْ ۗ رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِن نَّسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَيْنَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِن قَبْلِنَا ۚ رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ ۖ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا ۚ أَنتَ مَوْلَانَا فَانصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِين

5- بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَائِكَةُ وَأُولُو الْعِلْمِ قَائِمًا بِالْقِسْطِ ۚ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ

6- بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتِي الْمُلْكَ مَن تَشَاءُ وَتَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاءُ وَتُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَتُذِلُّ مَن تَشَاءُ ۖ بِيَدِكَ الْخَيْرُ ۖ إِنَّكَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِير تُولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهَارِ وَتُولِجُ النَّهَارَ فِي اللَّيْلِ ۖ وَتُخْرِجُ الْحَيَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَتُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَيِّ ۖ وَتَرْزُقُ مَن تَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ٌ

(دستورات ذکر شده آیات 284 الی 286 سوره بقره و 18 و 26 الی 27 سوره آل عمران هستند).

7– (سوره حدید آیات ۶ -۱)

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

سَبَّحَ لِلَّهِ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿۱﴾ لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ يُحْيِي وَيُمِيتُ وَهُوَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ ﴿۲﴾ هُوَ الْأَوَّلُ وَالْآخِرُ وَالظَّاهِرُ وَالْبَاطِنُ وَهُوَ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ ﴿۳﴾ هُوَ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَى عَلَى الْعَرْشِ يَعْلَمُ مَا يَلِجُ فِي الْأَرْضِ وَمَا يَخْرُجُ مِنْهَا وَمَا يَنْزِلُ مِنَ السَّمَاءِ وَمَا يَعْرُجُ فِيهَا وَهُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنْتُمْ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ ﴿۴﴾ لَهُ مُلْكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَإِلَى اللَّهِ تُرْجَعُ الْأُمُورُ ﴿۵﴾ يُولِجُ اللَّيْلَ فِي النَّهَارِ وَيُولِجُ النَّهَارَ فِي اللَّيْلِ وَهُوَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ ﴿۶﴾

8- (سوره مبارکه حشر آیات 24-21)

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

لَوْ أَنْزَلْنَا هَذَا الْقُرْآنَ عَلَى جَبَلٍ لَرَأَيْتَهُ خَاشِعًا مُتَصَدِّعًا مِنْ خَشْيَةِ اللَّهِ وَتِلْكَ الْأَمْثَالُ نَضْرِبُهَا لِلنَّاسِ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ ﴿۲۱﴾ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ عَالِمُ الْغَيْبِ وَالشَّهَادَةِ هُوَ الرَّحْمَنُ الرَّحِيمُ ﴿۲۲﴾ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ ﴿۲۳﴾ هُوَ اللَّهُ الْخَالِقُ الْبَارِئُ الْمُصَوِّرُ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى يُسَبِّحُ لَهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ ﴿۲۴﴾

5- تحصین قادری

برای خلفا و مرشدین واجب است که این تحصین را بعد از نماز صبح به نیت در امان ماندن از همه عوامل آسیب زننده زمینی، آسمانی، انسانی و جنّی قرائت کنند.

حَسْبُنا اللهُ ونِعْمَ الوَكیل (100 مرتبه)

لا إلهَ إلا أنْتَ سُبحانكَ إنّي كنتُ منَ الظّالمین  (100 مرتبه)

وأُفَوِّضُ أمْري إلى اللهَ إنَّ اللهَ بَصیرٌ بالعِباد  (100 مرتبه)

رَبِّ إنّي مَسَّنيَ الضُّرُّ وأنْتَ أرْحَمُ الرّاحمین (100 مرتبه)

الَّذِینَ قَالَ لَھُمُ النَّاسُ إِنَّ النَّاسَ قَدْ جَمَعُوا لَكُمْ فَاخْشَوْھُمْ فَزَادَھُمْ إِیمَانًا وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِیلُ (6 مرتبه)

و در بار هفتم متن زیر به آن اضافه میشود :

فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَفَضْلٍ لَمْ یَمْسَسْھُمْ سُوءٌ وَاتَّبَعُوا رِضْوَانَ اللهِ وَاللهُ ذُو فَضْلٍ عَظیمٍ

و بعد دعای جلاله زیر را به آن اضافه کنید:

اللھُمَّ إنّي أسألكَ بسرِّ الذات ، وبذاتِ السِّر ، ھوَ أنتَ ، وأنتَ ھوَ ، احتجبتُ بنور الله ، ونورِ عرشِ الله ، بكُلِّ اسمٍ لله ، منْ عدوّي وعدوّ الله ، بمائةِ ألفِ لا حولَ ولا قوةَ إلا بالله، ختمتُ على نفسي وعلى دیني وعلى كُلِّ شيءٍ أعطانیهِ ربّي ، بخاتَمِ اللهِ المَنیع ، الذي ختمَ بهِ أقطارَ السّماواتِ والأرضِ ، وحَسْبُنا اللهُ ونِعمَ الوَكیل ، نِعمَ المَولى ونِعمَ النَّصیر ، وصلّى اللهُ على سیِّدنا مُحمدٍ وعلى آلهِ وأصحابهِ وسلَّمَ أجْمعین  .

6- سوره های بعد از نماز جمعه

بعد از نماز ظهر یا نماز جمعه لازم است که هفت مرتبه به تربیت سوره های مبارکه حمد، اخلاص، فلق و ناس خوانده شوند و با این عمل خداوند متعال ضمن آمرزش گناهان مرید، او و خانواده اش را تا جمعه آینده از شر بدی ها حفظ نموده و ضامن شان خواهد بود

فایل های صوتی اذکار مربوط به دستورات اضافی طریقت که در فوق آمده است در لینکهای انتهای این قسمت موجود است که شما می توانید به سادگی آنها را دانلود کنید.

صلوات های خاص طریقت قادری کسنزانی

از ابتدای اسلام در زمان های مختلف بر اساس سلیقه افراد، صلوات به صورتهای مختلفی گفته میشده است که متن آنها در منابع مختلف اینترنتی موجود است.

“صلوات وصفیه” و “صلوات الدر” دو صلوات خاص طریقت قادری کسنزانی هستند که در بر گیرنده صفات عرفانی حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وسلمهستند و بهترین راه برای  برقراری ارتباط روحی با ایشان می باشند. این دو صلوات از اهمیت خاصی در بین اذکار طریقت برخوردارند.

گفتن صد صلوات صلوات وصفیه بعد از نماز عشاء و 1000 عدد آن در طول روز، و هم چنین صد صلوات الدر در طول روز (20 عدد بعد از هر نماز پنجگانه) از دستورات طریقت می باشند که در قسمت “روش ادای اذکار روزانه” آمده است. هم چنین فرستادن یک صلوات وصفیه در ابتدای هر دعا و یک صلوات وصفیه و یک صلوات الدر انتهای هر دعا نیز لازم می باشد.

متن صلوات وصفیه به شرح زیر است:

ألَّلهُمَّ صَلِّ عَلىٰ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ الوَصفِ وَالوَحْيِ والرِّسَالَةِ وَالحِكْمَةِ وَعَلىٰ آلِهِ وَصَحبِهِ وَسَلِّمْ تَسليما.

متن صلوات الدر به این شرح است:

اللَّهُمّ صَلِّ عَلَىٰ سَيِّدنَاٰ مُحَمَّدٍ الدُّرِّ الْأنورِ وَالْيَاقُوتِ الأبهرِ ، نُورِاللهِ الأزهَر و سِرِّ اللهِ الاَكبرِ بِعَدَدِ مافي عِلمِكَ مِنَ الْعَدَدِ ، بِكُلِّ طَرفَةِ عَيْنٍ مِنَ الْأَزَلِ إِلَى الْأبَدِ وَعَلَىٰ آلهِ وَصَحْبِهِ وَسَلِّمْ تَسْليماٰ.

(پروردگارا صلوات و سلام کامل خود را بر سرورمان محمد ، نورانی ترین گوهر و شگفت انگیزترین یاقوت، درخشان ترین نور الله و بزرگترین سر الله بفرست به تعداد تمام اعدادی که در علم توست، با هر چشم بر هم نهادن از ازل تا ابد و بر آل و اصحاب ایشان) تفسيرُ «الصَلاةِ الوَصْفِيّةِ» به قلم محقق قرآن و اسلام شناس بزرگ مقیم انگلیس، دکتر لووی فتوحی به شرح زیر است: في عصرِ أحد أيام الشهر السابع من عام 1996، حين خرج الشيخ مُحَمَّدِ المُحَمَّدِ الكَسْنَزان، شَيخُ الطَّريقَةِ العَلِيَّةِ القادِرِيَّةِ الكَسْنَزانِيَّةِ حينئذ، من غرفة استراحته بِلّغ الدراويش بأنه قد شُرِّفَ بصلاةٍ جديدةٍ على الرسول ﷺ لم تُعْطَ إلى أحدٍ من قبل. وهذا نَصُّ الصلاةِ: اللهُمَّ صَلِّ عَلى سَيِّدِنا مُحَمَّد الوَصْفِ والوَحْيِ والرِسالَةِ والحِكْمَةِ وعَلى آلِهِ وَصَحْبِهِ وسَلِّمْ تَسْليما. تُعرَفُ هذه الصلاة باسم «الصَلاة الوَصْفِيّة». لقد طَلَبَ مني أحد الإخوان تفسيراً لهذه الصلاة المباركة، فاجتهدت في ذلك فكان التفسير التالي. الصَلاةُ الوَصْفِيّةُ هي شرحٌ مُختَصَرٌ وافٍ للمقصود بالصلاة على مُحَمَّد ﷺ. ففعل الصلاة يكون على أربعِ عَطايا أكرَمَ اللهُ بها مُصْطَفاه ﷺ، ﴿وَكَانَ فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكَ عَظِيمًا﴾ (النساء 113). وتذكر الصَلاةُ الوَصْفِيّةُ هذه الهِباتِ الربّانية وِفْقَ ترتيب ظهورها والذي يعكس حاجة كُلٍّ منها لسابقاتها. 1) الوَصْف: هو شمائل النبي ﷺ الخُلُقية والخَلْقية. فلكي يهيأ الله مُحَمَّداً ﷺ لتلقي الوحي وتبليغ الرسالة ونشرها بحكمة بالغة، أدّبَه كل الأدب، كما قال ﷺ، «أدَّبني رَبي فأحْسن تأديبي». ومدح الله حُسْنَ عمله هذا حين خاطب حبيبه ﷺ مُثنِياً عليه، ‎﴿وَإِنَّكَ لَعَلَىٰ خُلُقٍ عَظِيمٍ﴾ (القَلَم 4)‏. وتجلَّت عظمةُ هذا الخُلْقِ في سلوك النبي ﷺ مع الخالق عَزَّ وجَلَّ ومع الخَلْق من ناس وحيوان ونبات. وَرَفَع هذا الأدب الرَّباني النبيَّ الكريمَ ﷺ قُرباً من الله سُبحانه وتَعالى حتى استَحَقَّ وصف الله له بأنّه نور منه، ‎﴿قَدْ جَاءَكُم مِّنَ اللَّهِ نُورٌ وَكِتَابٌ مُّبِينٌ﴾ (المائدة 15). وهذا التطور الروحي هو تكريمٌ خَلقيٌّ للنبي ﷺ. وهكذا يكون «الوَصْف» في الصَلاةِ الوَصْفِيّة هو تعبير عن شمائلِ النبيِّ ﷺ الخُلُقية والخَلْقية. 2) الوَحْي: هو القُرآن الكريم وكل وَحيٌ غيره من الله عَزَّ وجَلَّ لنبيه الكريم ﷺ. أمّا القُرآن، فقد حفظَهٌ الله دون غيره من كُتُبِه، ﴿إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ﴾ (الحِجْر 80). ووحي النبوة هو ستة واربعين شكلاً، كما في الحديث الشريف، «الرُّؤْيَا الصَّالِحَةُ جُزْءٌ مِنْ سِتَّةٍ وَأَرْبَعِينَ جُزْءًا مِنَ النُّبُوَّةِ». إن الله وحده عليم بكُلِّ ما أوحى الى مُحَمَّد ﷺ. فَقُرْب النبيِّ ﷺ من ربِّهِ وصِلَتهِ المستمرّة به جَعَلتْهُ يتلقّى منه وَحياً باستمرار، ولكن لم يطلِعُنا اللهُ من خلال القُرآن المجيد والنبيُّ ﷺ في أحاديثه الشريفة الا على بعضه. إذاً يشير «الوَحْي» في الصَلاةِ الوَصْفِيّةِ الى كُلِّ وَحْيٍ تَلقّاه مُحَمَّدُ ﷺ من اللهِ قُرآناُ أو غيره. وما أُنزِلَ عليه ﷺ هو ٱخرُ وَحيِ نبوّةٍ. 3)  الرِسالة: هي كل ما جاء به الوَحْيُ النَبَويُّ المُحَمَّديُّ من عِباداتٍ ومُعاملاتٍ. وبينما يشير «الوَحْيُ» إلى كلِّ خِطابِ اللهِ لمُحَمَّدِ ﷺ بُمخَتلفِ أشكالِهِ، ما أظَهَرَه سُبحانه وتَعالى وما أخفاهُ، فإن الرسالةَ هي منهجُ الحياةِ الذي شَرَعَهُ اللهُ لخَلْقِهِ فأعْلَنَهُ على لِسانِ رسولِهِ الكريم ﷺ، ‎﴿يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنزِلَ إِلَيْكَ مِن رَّبِّكَ وَإِن لَّمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ﴾‏ (المائدة 67). فبينما من الوَحْيِ ما لم يُجهَر به، فان الرسالة كُلُّها جَهْرٌ. وَجَعَلَ اللهُ الرسالةَ المُحَمَّديَّةَ خاتِمَ رسالاتِهِ وأعلاها شَأْنها. 4) الحِكْمَة: هي القدرة على اتخاذ الأحكام السليمة التي تناسب الظرفَ والمكانَ والزمانَ. وتَنْتِجُ الِحكمَةُ من اجتماعِ عِلْمٍ وَعَقْلٍ وبَصيرَةٍ. وكَشَفَ اللهُ المكانَةَ الكبيرةَ للحِكْمَةِ في وصفه عَزَّ وجَلَّ لها، ‎﴿وَمَن يُؤْتَ الْحِكْمَةَ فَقَدْ أُوتِيَ خَيْرًا كَثِيرًا﴾‏ (البقرة 269). والحِكْمَةُ لازِمَةٌ لرِسالَةِ كلِّ نبيِّ، وكما قال سُبحانَه وتَعالى، ‎﴿ادْعُ إِلَىٰ سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَجَادِلْهُم بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ﴾‏ (النَحل 125). لقد أرْسَلَ اللهُ النبيَّ ﷺ وآتاهُ الحِكْمَة، فَبَلَّغُ الرسولُ ﷺ رِسالَةَ رَبِّهِ بحِكْمَة.

وهكذا تتميّزُ الصَلاةُ الوَصْفِيّةُ عن غَيرها من الصلواتِ على النبيِّ مُحَمَّد ﷺ وإن كانت كلُّ صَلاةٍ مُباركَةٍ ومحَمودَة. فالصَلاةُ الوَصْفِيّةُ فريدةٌ في تَفصيلِها لأفضالِ اللهِ على النَبيِّ ﷺ التي نقرأ عليها الصلاة: شَمائِلُهُ الحَسَنَةُ، وَوَحْيُهُ الفَريدُ، وَرِسالَتَهُ الخالِدةُ، وَحِكْمَتُهُ البالِغةُ. فسُمِّيَت «الصَلاةُ الوَصْفِيّةُ» بهذا الاسم لأنها تَصِفُ حَقيقةَ الصلاة على النبيِّ ﷺ.

فایل های صوتی مربوط به اذکار دائمی (نوزده گانه) ، اذکار بعد از نماز، ذکر عصر و اذکار مربوط به دستورات اضافی که در فوق آمده است در لینکهای انتهای این قسمت موجود است که شما می توانید به سادگی آنها را دانلود کنید.

در رابطه با اذکار نوزده گانه، ذکرهای کوتاه 1000 بار و ذکر های بلند (اذکار شماره 11 و 12 و 13 و 14 و 15) 200 بار گفته شده اند. با استفاده از این فایلها شما می توانید با تلفظ صحیح و هم چنین سرعت گفتن اذکار آشنا شوید و در مواردی که امکان شمارش ذکر توسط تسبیح و یا شمارشگر برایتان میسر نیست، اقدام به گفتن ذکر کنید. نکته مهم: شنیدن اذکار کافی نیست و شما برای استفاده از تاثیرات اذکار می بایست با تمرکز و آرامش قلبی، به همراه فایل صوتی اقدام به گفتن ذکر کنید.

1– لا إله إلا الله 1000 مرتبه

2– الله 1000 مرتبه

3– يا هو 1000 مرتبه

 4– يا حي 1000 مرتبه

 5– يا واحد 1000 مرتبه

 6– يا عزيز 1000 مرتبه

 7– یا وَدود 1000 مرتبه

 8– يا رحمن 1000 مرتبه

 9– يا رحيم 1000 مرتبه

 10– سبحان الله والحمد لله ولا إله إلا الله والله أكبر 1000 مرتبه

 11– اللهم صلِ على سيدنا محمد الوصف والوحي والرسالة والحكمة وعلى آله وصحبه وسلم تسليما 200 مرتبه

 12– بـسم الله الرحمن الرحيم ولا حول ولا قوة إلا بالله العلي العظيم 200 مرتبه

 13– سورة الإخلاص 200 مرتبه

 14– لا إله إلا الله الملك الحق المبين محمد رسول الله صلى الله تعالى عليه وسلم صادق الوعد الأمين 200 مرتبه

 15 – صلى الله سبحانه وتعالى عليك وسلم يا رسول الله 200 مرتبه

 16– لا مقصود إلا الله 1000 مرتبه

 17– لا موجود إلا الله 1000 مرتبه

 18– لا مطلوب إلا الله 1000 مرتبه

 19– لا مراد إلا الله 1000 مرتبه

1 – بعد از نماز صبح

 2 – بعد از نماز ظهر

3 – بعد از نماز عصر

4 – (ورد عصر)

5 – بعد از نماز مغرب

6 – بعد از نماز عشاء

1 – استغفار قادری

2- استغفار شب

3- دعای خاص

4- آیات بعد از نماز

5- تحصین قادری

6- سوره های بعد از نماز جمعه